Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Nyereményjáték szabályzat

NYEREMÉNYJÁTÉK – „NYERJ profi szerszámokat” Játékszabályzat

 

A játék szervezője WBOX-Trade Kft. (2096 Üröm, Kormorán u. 7.) nyereményjátékot hirdet a Werkzeugbox Facebook oldalán. (https://www.facebook.com/werkzeugbox.hu)

 
A játék időtartama

A nyereményjáték időtartama:
2021. január 20. 10:00 óra és 2021. január 25. 23:55 óra között.

Sorsolás

2021. január 27.

Eredményhirdetés

A sorsolás napján, legkésőbb a sorsolást követő 4. napon történik meg.
A szervező a résztvevő játékosok közül a sorsolás napján elektronikus sorsolás útján választ ki 1 nyertest, mely eredményét Facebook oldalán teszi elérhetővé.

Részvételi szabályozás

A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött Facebook felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik és a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a nyereményjátékban. A nyeremények sorsolásán csak azok vehetnek részt, akik a nyereményjáték időszakában teljesítették a nyereményjáték kiírásának feltételeit. A játékban nem vehetnek részt a WBOX-Trade Kft. munkatársai, közeli hozzátartozói.
 

Nyereményjáték feltételei

A játékban azok vehetnek részt, akik „NYERJ profi szerszámokat” Facebook nyereményjáték posztjában leírtak szerint jártak el.


A játék szervezője a hibás, valótlan kommentekért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú, témájú részvételek helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának. A sértő szavakat tartalmazó, bíráló, a jó ízlés határát átlépő kommentek törlésre kerülnek, mely automatikusan a játékból való kizárást eredményezi. 

 

Nyeremények

Nyeremény 1.

           SOFTGRIP 2K univerzális kés
           9 részes imbuszkulcs-készlet

Nyeremény 2.

           6 részes csavarhúzó készlet, csúszásmentes 2-kompenensű nyéllel
           5 részes diamant EVO2 betonfúró készlet

 

 

Nyertesek értesítése
A nyertest Facebook bejegyzésben értesítjük. A nyertes a sikeres kapcsolatfelvételt követően a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határ idejéről is tájékoztatást kap. A nyereményt a szervező ingyenesen kiszállítja a nyertesnek Magyarország területén.

Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a nyertes nevét honlapján és Facebook oldalán. A nyertes a nyereményjátékban való részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy a neve a nyereményjátékkal kapcsolatban nyilvánosságra kerüljön.
 

Nyeremény átvételének határideje

2021.02.28


Adatkezelés

Az adatkezelés a nyereményjáték lebonyolítása és a nyeremény átvétel igazolásának céljából történik és az ehhez szükséges ideig tart. Adattovábbítás a cég képviselőitől eltekintve, harmadik személy részére nem történik. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt megtekinthető:

https://www.werkzeugbox.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3

 

Egyéb rendelkezések

A Szervező nem vállal felelősséget a felhasználó, nyertes mulasztásából eredő következményekért. Abban az esetben, ha a nyertes az értesítő posztot követően nem veszi fel a kapcsolatot a WBOX-Trade Kft.-vel, nem veszi át nyereményét a megadott határidőig nyereményét automatikusan elveszíti.

A nyeremény visszautasítható, de készpénzre nem váltható, másra át nem ruházható!

A WBOX-Trade Kft. -a játék szervezője jogosult arra, hogy jelen promóciós játékot bármely időpontban technikai, kereskedelmi vagy működési okból megszüntesse vagy a jelen játékszabályzatot megváltoztassa, ebben az esetben gondoskodik a játék résztvevőinek megfelelő tájékoztatásáról.

 

A szervező továbbá, fenntartja magának a jogot jelen játékszabály módosítására, illetve kiegészítésére, a nyereményjáték időtartamának meghosszabbítására, melyről Facebook oldalán tesz tájékoztatást.